UX/UI Design

Crearea prototipului

Transmiterea unui mesaj bine definit prin design-ul produsului va fi un plus fata de concurentii tai

Arhitectura design-ul

Site-ul tau va avea o arhitectura bazata pe relationara directa cu clientul.sa 

Persona

Concepem o baza psihologica pentru a aduce cat mai multi clientii pe site prin diferite strategii web.

Ce sa stii despre UI/ UX design

In procesul de creare a unui site sunt extrem de multe elemente de luat in considerare, de exemplu organizarea informatiei, meniul si rapiditatea cu care vizitatorul acceseaza informtia.

Ce importanta are sa stii ce vrea clientul tau ?

Prin Ux Design vom proiecta arhitectura website-ului oferind o experienta placuta si usor de inteles clientului pentru a-si dori sa petreaca mai mult timp pe site.

Ce va face UI designer?

Se va ocupa de interfata, elementul care clientul il va percepe la prima vedere. Daca site-ul ofera o experienta vizuala dinamica, dar si simplista. Utilizatorul va ramane placut impresionat

Cum se imbina UX si UI design-ul ?

Proiectia arhitecturi si decorara sunt elementele importante ale unei case, se imbina  la fel de bine si in design-ul site-ului.

Beneficiile UX/UI Design-ului

Usurinta de folosire- percepţia valorilor sistemului, utilitatea si, nu in ultimul rand, eficienta de a indeplini actiuni care sa respecte anumite specificatii si sa atinga tinte si obiective stabilite.

Intelegerea comportamentului utilizatorului - este bazata pe o arhitectura a informatie, o asociere a textului cu pagina web, a imaginilior si pasilor pe care trebuie sa ii faca clientul pana obtine informatia de care are nevoie.

Planul si analiza prototipului - prezentarea unui produs/ serviciu este schita pe care o vom folosi pentru dezvoltare unui webiste potrivit afacerii tale, analizand mai indeltaliat concuurenta si factorii care vor aduce clientii catre site. 

Contact

Iti doresti o oferta personalizata?  Trimite-ne un measaj si noi te putem ajuta !

Firma: SIGMA LIFE IT SRL

CUI: 34964272

Numar de ordine in registru comertului: J40/10847/03.09.2015


Adresa: Bucuresti, Sector 6, Strada CETATEA DE BALTA

Email: office@e-lifeit.ro